Soluții pentru serviciile tip chioșc

Custom oferă tehnologia de ultimă generație pentru toate cerințele de imprimare în regim auto-servire, oferind soluții extrem de profesioniste pentru orice aplicație.

Domeniul nostru cuprinde: imprimante pentru chioșc, imprimante în regim auto-servire, imprimante ATM, distribuitoare de tichete și scanere OEM.

Soluțiile Custom pentru chișcurile cu auto-servire au devenit într-adevăr parte din viața noastră zilnică, deoarece le putem găsi oriunde: la muncă și în timpul liber. Gama noastră de imprimante este cea mai completă, cu versiuni multiple pentru a satisface toate cerințele dvs. de imprimare, de la chitanțe la tichete, de la o dimensiune de la 60 mm la A4 pentru imprimarea documentelor la chioșcurile de informare, tipărire multi-media, pentru rezervări, la filialele bancare, etc.

Există, de fapt, mai multe extensii destinate îmbunătățirii funcțiilor și performanțelor imprimantei pentru chioșcuri: monitoare de stare și servere web pentru comunicațiile de stare a imprimantelor la distanță, o aplicație de ultimă oră pentru setările de tipărire a layout-urilor, patentul VeriPrint , capabil să încorporeze o unitate de scanare a documentelor cu capul de imprimare într-un singur component, setările APP și dezvoltare pentru imprimarea directă de pe smartphone-uri și tablete.

Soluțiile noastre pentru chioșc includ de asemenea dispozitive de citire/scriere manuale și cu motor magnetic pentru hârtie cu cip, completate cu obturator integrat anti-vandalizare și anti-poluare. Citirea cardurior poate fi efectuată și cu alte module din familia iSelf, care oferă posibilitatea de a gestiona cardurile contactless multi-standard.

Gama de soluții pentru chioșcuri de tip auto-servire este completă și îmbogățită de sistemul de tipărire și citire eO 3.0 cu sistemul brevetat Print & Read, ideal pentru sloturi, loterii video, cupoane și promoții și multe alte soluții din lumea jocurilor și controlului accesului .

Our leading products

This site uses cookies, to learn more click here. By clicking OK you accept the use of cookies.