imprimante industriale

Custom a devenit un punct de referință în domeniul imprimantelor industriale, datorită capacității sale de a răspunde nevoilor fiecărui client. Gama noastră include: mecanisme de tipărire, imprimante de panou, kituri de imprimare, panouri de comandă, dispozitive de decupare, unități de alimentare cu energie și cititoare de carduri magnetice și cu cipuri.

Custom's imprimantele industriale pot fi găsite oriunde în lume: în parcările publice, la pompele de petrol, în ATM-uri, în panourile PLC, într-o varietate largă de echipamente medicale, echipamente de măsurare sau tehnologii similare. În fiecare zi, în întreaga lume, imprimantele Custom procesează date care sunt apoi tipărite pe diferite tipuri de hârtie, de la numai câțiva cm la dimensiunea.

Imprimantele din această linie nu completează pur și simplu instrumentele existente sau o gamă mai largă de "containere", cum ar fi chioșcurile sau distribuitorii, dar, în versiunile mobile, pot funcționa și în mod autonom, cum este cazul imprimantelor portabile, prin utilizarea tehnologiei Bluetooth și WiFi. Ele sunt, de asemenea, compatibile cu cea mai recentă generație a sistemelor IT principale, cum ar fi Android și Apple. Printre serviciile care completează imprimantele industriale Custom și asigurarea calității acestora este aplicația CustomPrint, descărcabilă de pe GooglePlay și App Store. Această aplicație permite utilizatorilor să tipărească toate datele stocate în telefoanele lor, direct de pe smartphone-urile lor.

Our leading products

This site uses cookies, to learn more click here. By clicking OK you accept the use of cookies.