Solutii fiscale si case de marcat

Custom a atins standarde inalte in ceea ce priveste inovatia si tehnologia pe piata fiscala, clasandu-se printre jucatorii de top de pe piata .

Oferta include: imprimante fiscale, case de marcat cu touch-screen, case de marcat si accesorii. Succesul obtinut nu este unul accidental daca se ia in considerare oferta ampla si nivelul tehnologic si inovator inalt al produselor POS ale lui Custom, designul distinctiv si usor de recunoscut pretutidini.

Unele produse, cum ar fi imprimantele fiscale si casele de marcat cu touch screen, ajung in fiecare colt al lumii. Produsele fiscale ofera un plus extraordinar de functionalitate, cum ar fi diversele sisteme de comunicare mobila (fara fire), datorita interfetei ethernet, WiFi-ului si protocoalelor XML ideale pentru Cloud. Pot dispune de web server integrat pentru programarea si monotorizarea functionalitatilor fiscale si operative ale registrului de casa in timp real.

Este disponibila aplicatia PosA, Aplicatie inovatoare si intuitiva pentru automatizare in mediul retail, food si hospitality. Custom a dezvolatat si realizat PosA cu scopul de a implementa si a imbunatatii eficacitatea automatizarii service-ului, oferind o tehnologie usor de utilizat.

Tot in domeniul solutiilor pentru punctele de vanzare, este amintita colaborarea cu System Retail Spa, o firma a Grupului Custom cu un know how consolidat in solutii IT pentru piata Retail.Compania se prezinta pe piata ca un partener de incredere si flexibil pentru dezvoltarea integrata a aplicatiilor, furnizarea solutiilor tehnologice si de servicii cu valoare adaugata, specializata pentru piata Retail si GDO. Particularitatile sale sunt rezultatul anilor de experienta in GDO si colaborarea cu cele mai importante firme din sectorul Distributiei Moderne, cu peste 20.000 de aplicatii software si terminale de case de marcat instalate si functionale in cele mai aglomerate puncte de vanzare.

This site uses cookies, to learn more click here. By clicking OK you accept the use of cookies.