CUSTOM PREZINTĂ MULTI SCAN

MULTI SCAN este un scaner portabil (Wi-Fi sau Bluetooth) ultracompact, fiabil şi inovator, în măsură să citească direct pe smartphone şi alte dispozitive mobile.

MULTI SCAN poate efectua 4 tipuri de scanare (cod de bare 1D şi 2D QR-Code; cititor/inscriptor RFID HF şi NFC; cititor de coduri OCR-B) şi conţine o cameră foto pentru a realiza fotografii. Poate funcţiona în mod stand alone, cu încărcare wireless.

În aeroporturi, MULTI SCAN, mulţumită capacităţii de citire OCR a paşapoartelor şi de citire RFID a cipului din noua generaţie de paşapoarte, simplifică operatorilor procedurile controlului de securitate la îmbarcare şi la check-in şi reduce timpul de aşteptare pentru pasageri; de asemenea, citeşte cărţile de îmbarcare şi confruntând rapid datele din paşaport cu cele de pe cartea de îmbarcare face verificarea pasagerului automată şi mai sigură.
Pentru o verificare mai intuitivă, displayul scanerului îşi schimbă culoarea devenind verde sau roşu, iar în plus, MULTI SCAN vibrează simplificând astfel şi mai mult procedura de control.

Publicat în data de 06/09/2017 în Products news

Acțiune
linkedin
facebook
twitter
whatsapp
email

în aceeași categorie